skylge-daan.reismee.nl

En dan zitten we alweer in de tweede therapieweek...

Daan was blij dat hij vandaag weer naar Geegee kon want het weekend was lastig voor hem. Vooral zondag was hij helemaal niet in z'n hum. Daan heeft structuur nodig en uitdaging en het speelgoed en het appartement zijn geen uitdaging meer. Dus gaan we met Daan zwemmen of aan de wandel. Hij loopt veel op blote voeten wat heel goed is voor Daan.

Vandaag ging het weer heel goed, vooral in de tweede watertijd (Daan gaat eerst het water in, eerste watertijd, dan wordt er op het platform geoefend en daarna volgt de tweede watertijd) was Daan heel alert. Daan maakte goede keuzes. Ook als Maike de kaarten wisselde koos hij toch steeds goed. Maike gaat nu beginnen met foto's tonen van het materiaal waar hij uit kan kiezen. Dat wordt dus moeilijker voor Daan.

Hetty (Henriëtte zn moeder...)

Hoi Alice,

Via Henriëtte hoorde ik van jullie reis en nu volg ik jullie op de voet. Wat een prachtige therapie en ontwikkeling van Daan. Emotioneel ook voor jullie en daarom goed dat er zulke wisselende kanten zitten aan het verblijf daar. Mooi dat er voor Koen ook belevenissen zijn. Geniet nog maar deze laatste week.
Dikke kus van Hetty, groet aan Tommy, Irmgard en Ko.

Blanche

Wat een genot om jullie foto's en de verhalen zo te lezen , en wat goed dat Daan zo veel vorderingen maakt. Wat een zonnig carnaval. Nemen jullie ook de tijd om mee te genieten.Heel veel lieve groeten en succes verder met alle vorderingen.
Dikke knuffel,
Blanche

Simone

Hallo!!

Wat een prachtige foto's van jullie allen!
De kinderen in de klas vinden de foto's ook zo mooi, jullie zouden die bekkies moeten zien wanneer het digibord 's morgens aan gaat. Het zegt ze ook zoveel meer dan alleen de verhalen. Deze week hebben een aantal kinderen de opdracht om een stukje aan jullie te schrijven dat is een leuk vooruitzicht!
Geniet van de laatste week!
Groetjes Simone

Loes

Het blijft een feestje om naar jullie foto's te kijken en de verhalen te lezen. Wat een prachtige foto van een stralende Daan die naar Koen zijn nieuwe snorkel kijkt. En Koen, wat zult jij prachtige dieren zien met je snorkel. Geniet er deze week nog lekker van allemaal.

Goke

Wat gaat het fantastisch en wat hebben jullie het heerlijk!!!
Geniet nog lekker deze week!! Ben benieuwd naar de volgende verhalen!
En wat heerlijk, dat het 30 graden is!

Liefs van Goke

mark ,nel,bruce,en angel.

Hallo lieve luitjes ,
Wat een mooie verhalen allemaal en wat doen jullie het goed zeg .
Het is heerlijk om te zien wat jullie daar allemaal doen .
Bruce zit steeds over mijn schouder mee te kijken naar de dolfijnfoto's en geeft dan soms een geluid of hij tikt er op ,ook erg leuk om te zien .
Geniet er maar lekker van en neem maar wat zonneschijn mee terug in de koffer ......
groetjes van de Sintjes.