skylge-daan.reismee.nl

Met pijn in ons hart...

Wat hebben we het fijn gehad en wat hebben we genoten met elkaar. Wat heeft Daan veel geleerd, gedaan en beleefd. Wat zijn we trots!!! Ook op Koen. Hij heeft veel nieuwe mensen ontmoet, spannende dingen ondernomen en hij ging er vol voor. Terwijl wij weten dat nieuwe dingen soms best lastig zijn voor Koen. Hij deed het en wil hier nu niet meer weg. Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van Maike (die Daan nog wel even hier wilde houden...), Tine, Geegee en al die andere fijne, bevlogen mensen die wij ontmoet hebben op het CDTC. Maar het is goed zo, we kijken er ook naar uit om met de adviezen en handvaten die we gekregen hebben aan de gang te gaan, thuis en op schoolen Daan nog meer te stimuleren in zijn ontwikkeling.Dus de winterjas weer aan en aan de gang maar weer. Fijn is de bevestiging die we hier kregendat we het goed doen op ons eiland. (niet dat we twijfelden hoor!) Het is ook goed om jullie allemaal weer te zien, de verhalen te vertellen en het met jullie te delen.

Daan heeft Geegee nog een laatste kus gegeven, de laatste foto is gemaakt en vanavond nog een laatste rondje strand, even Curacao opsnuiven...

Bedankt voor al jullie fijne reactie's! We keken er iedere ochtend weer naar uit. De laatste reactie's kunnen we thuis rustig lezen.

Tom, Alice, Koen, Daan, Jos en Irmgard

albert en miranda

Hoi Tom en Alice, Koen en Daan,

Ja aan alles komt een eind, maar deze ervaring hebben jullie mooi in jullie zak. Fijn dat alles zo goed is gegaan en Daan, Koen en jullie een paar ervaringen rijker zijn.

We wensen jullie een goede reis terug.
Geniet nog eventjes.

De koffie staat klaar hoor!

Tot op 't eiland.

Liefs, Albert, Miranda en de kinderen.

Goke

Lieve allemaal,

ik wens jullie een hele goede thuisreis! Ik kan me voorstellen, dat er even een traantje weggepinkt gaat worden, maar wat was het een mooie reis en wat een plezier en vorderingen voor Daan!
Geniet nog even van de laatste uurtjes!!

Veel liefs van Goke

James Schatz

Heel veel sterkte met het loslaten, een behouden thuiskomst en vooral een rijke doorstart. Zie jullie gauw

Margriet

Lieve allemaal,
Wat een prachtslot jullie verhaal. Ik ben heel blij dat jullie gegaan zijn en dat Daan op vele fronten nieuwe vaardigheden heeft opgepakt en dat jullie allen zo heerlijk genoten hebben. Terug naar jullie eigen eiland! Een goede terugreis!
Liefs, Margriet

Blanche

Hoi lieve mensen ,
Wat ontroerend om het zo te lezen wat het afscheid kost, maar gelukkig ga je met heel veel herineringen en een goed gevoel naar huis . Jullie hebben met z'n allen sleutels aan gerijkt gekregen en nu die sleutel pakken en uit proberen. Een ding moet je je voornemen niet in een dip te reken als het in het begin niet zo gaat als wat jullie hier zien , maar oeffening baat kunst Liefs en een hele goede reis Blanche

liesbeth

lieve allemaal!
Wat hebben jullie het fijn gehad, en wat hebben jullie veel geleerd!
Het wat erg mooi om dit allemaal mee te lezen en te beleven, een goeie reis terug, en welkom op Terschelling, kunnen we het er nog eens over hebben! tut.

Amarins

WELKOM THUIS! Fijn dat jullie er weer zijn.
Dikke tút