Westpunt / babynieuws / dolfijnavontuur van Koen
Vanmorgen zijn we naar de Westpunt van het eiland gereden. We stapten uit op een hele mooie plek en daar zat een hele grote leguaan op het muurtje. Ik heb daar ook hele mooie vogeltjes gefotografeerd. We zijn naar beneden naar een visserman gelopen en die had een murene en een tonijn gevangen maar daar heb ik geen foto van.
Van de babydolfijn heb ik wel een foto maar dat was heel moeilijk want ze blijft heel dicht bij de moeder en ze zijn heel veel onder water. De dolfijntrainers blijven de eerste 3 maanden 24 uur per dag bij de baby en de moeder. Dus dag en nacht! Er kan in de eerste 3 maanden namelijk nog best veel fout gaan. De dolfijntrainers maken een schema wie er bij de dolfijn moet blijven. Pas na 3 maanden krijgt de babydolfijn een naam.
Ik heb vandaag op het platform bij Daan gekeken en ik mocht Daan helpen kiezen. Ik heb Geegee visjes gegeven en bij dolfijn Lina gekeken. Die moest proberen vanuit het water op het platform te komen. Heel gaaf! (zie de foto) Bij Lina mocht ik ook gebaren maken dat ze ging zingen en op haar buik liggen. Dat voelt heel zacht zo'n buik.
Thuis voeren we de vogelsenhier voeren we de hagedissen op ons terras. Zeknabbelen aande zonnebloempitten van ons brood.
Groeten van Koen
Jee, iedere dag wacht ik met smart op jullie verhalen.
Heerlijk om te zien wat jullie doen en wat jullie beleven en wat echt leuk is dat ik de plekken herken en met weermoed terug denk aan die fijne tijd op curacao.
Ik heb jullie huis even lekker gepoetst en hoop dat ze de kachel lekker hoog zetten in huis want hier is het echt koud en vooral als je uit de warmte terug komt.
Geniet vandaag nog even lekker van de zon en de dolfijnen. Wens jullie een behouden vlucht en zie jullie woensdag weer, dikke kus voor jullie allemaal xxx lied