skylge-daan.reismee.nl

Feestje en voorbereidingen!

Vanmorgen was het echt een feestje in het zwembad! Tom sprong ook in het water en Daan keek eerst heel verwonderd en daarna lag hij helemaal in een deuk. Die lach is niet meer van zijn gezicht gegaan. Met het drijfvest gaat het super, dat belooft veel goeds voor op Curacao!

We zijn druk met inpakken. Wat moet in welke tas, nemen we niet te veel / te weinig kleren mee,? Even de koffer op de weegschaal, o,er mag nog 6 kilo bij... Waar is de factor 50, hebben ze muggen op Curacao, waar is de Azaron? Zijn de laptop / camera / nintendo / portable dvd-speler en onze mobieltjes al opgeladen? Kortom we zijn druk met inpakken en voorbereiden maar bovenal kijken we zo uit naar wat de komende 2 weken ons brengen zal.Datgeeft nu al een positief gevoel!

Blanche

Hoi hoi Kleine man,
Wat zal het spannend zijn voor jullie allemaal, ik kan mij indsenken dat het inpakken een echte klus is ,maar jullie hebben nog een paar dagen heel veel sterkte bij de laatste loodjes, maar je zal zien dat je altijd te veel mee neemt knuffel. Blanche

Klasien

Dat is het leuke van op vakantie gaan: de voorpret! Wel een heerlijk vooruitzicht, lekker in de zon, terwijl wij hier de sneeuw-'pret' hebben.

wendela

Hoi allemaal,

Druk druk druk,maar wel een lekker vooruit zicht.Als ik jullie niet meer zie,.....héééél veel plezier en maak er wat mooi's van.En daan zet hem op met de dolfijnen,je kan het.En koen alvast een fijne verjaardag tussen de dolfijnen enne......niet stiekem je kadootje eerder open maken hè...

Liefs Wendela xxx

Annie

hoi Daan en Koen.en fam zo Daan je word noch beroemd
het eiland als ik zo hoor flinke knul hoor en Koen je bent
ook noch jarig 6 febr vast van harte gefeliciteerd als jullie terug zijn stuur ik een kaart voor jullie beidenverrassing .verrassing.doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiA
terug zijn stuurd Annie een kaart met wat er in voor julie
beiden en papa en mama en fam. heel fijne weken
en goed uit kijken en gezond weer terug veel plezier.A

Annie

sorry ging iets goed krijg je met oude dames .

Goke

lieve allemaal,

de voorbereidingen zo goed als klaar!??
Ik wens jullie een hele goede en fijne reis toe!
Het wordt geweldig!!
Ik ben benieuwd naar de belevenissen van jullie allemaal en van jou dolfijntherapie in het bijzonder Daan!!

Liefs van Goke

nynke

Goeie reis morgen en een hele fijne tijd op Curacao. Tot over twee weken Daan!!

Fam. Meijer

Hallo Allemaal, wij wensen jullie een hele goede reis en heel veel plezier met zijn allen bij de dolfijnen.

Daan, als jullie terug zijn komen we de foto's bekijken.

Groetjes vanaf Dorpsstraat 70

Simone

Lieve familie!

Geniet van alle dingen die jullie staan te gebeuren, dit wordt een reis om nooit te vergeten.

Groetjes SImone

enne Daan, in de klas zullen we je dagelijks volgen!

Klasien

Blij te lezen en te zien dat jullie veilig zijn aangekomen. En wat superknap van Daan in het vliegtuig!
Heerlijk dat jullie het naar jullie zin hebben. Die smile op Daan zijn gezicht (en Koen straalt ook) zegt eigenlijk al genoeg!
Geniet ervan...en we blijven de verhalen en foto´s volgen. (en petje af voor opa....dat hij geduld heeft met de computer).