skylge-daan.reismee.nl

Bikkel en internetperikelen!

Bon bini vanaf een warm Curacao!

Tongue out

Na een vertraging van 3 uren ivm sneeuw en ijs op Schiphol vertrokken we zaterdag eindelijk om 12.30. Het was eigenlijk ruim 9 uren vliegen maar nu dus ruim 12... Daan deed het de eerste 9 uren super!!! En vooral de turbulentie vond hij erg grappig! Maar ja die laatste 3 uren ... dat was afzien Huilen, gammel, en uiteindelijk veroerde Daan geen vinger meer en staarde alleen nog maar voor zich uit. Lastig om hem zo te zien worstelen met te veel nieuwe indrukken. Het was ineens superwarm, het was een drukte van jewelste op het vliegveld op Curacao (waar we gewoon in de rij moesten wachten en niet vooraan mochten komen zoals op Schiphol) en dan nog de 5 uur tijdverschil. Maar wat een bikkel onze Daan!!! Wat deed hij het goed en wat kon hij zich goed vermaken en zich 'schikken in zijn lot'

Vannacht was Daan om 1.30 wakker. Voor Daan was het half zeven s'morgens!Het is even wennen, het tijdverschil!!

Koen heeft de lokale leguaan, de Iguana, ontdekt en vastgelegd! Ook heeft hij een kokosnoot, koraal en schelpen gevonden en overal zwemmen mooie vissen in helder waterdusKoen is helemaal in z'n sas en bestudeerd alles.

Verder is het vandaag een heerlijke vakantiedag en ook Daan nam nog een frisse duik met oma!

Wij kijken erg uit naar wat morgen ons brengen zal! We zijn vandaag gaan kijken waar we ons kunnen melden bij het Dolphincentre. Het is momenteelstormachtig op Curacao en daar was bijna niet te zijn. Ook de lokale bevolking vind het erg winderig, MAAR WAT IS HET HIER HEERLIJK!!!

Het internetgebeuren gaat niet van harte dus ik ben benieuwd of het goed komt met m'n plannen om dagelijks te schrijven. Opa is 2 1/2 uur bezig geweest omdeze internetverbinding te realiseren...

Een zonnige groet en tot gauw!

Margriet

Hoi lieve mensen,
Wat een fantastisch eerste verhaal, HEERLIJK!!!! Toppie van Daan dat hij de vliegreis zo goed doorlopen heeft. En dan die foto's, wij tellen af, voor ons nog 6 weken.
Het hotel en het zwembad is ook genieten hé. Ik denk veel aan jullie, helemaal omdat wij kort geleden hier ook waren.
Problemen met je internet moet je even melden bij de receptie van het hotel. Zij komen dan langs of krijgt nieuwe codes; wij hadden hier af en toe ook last van. De computer moet je in ieder geval niet uitloggen maar gewoon standby laten staan anders moet je elke dag een nieuwe code bij de receptie halen.
Het is bij jullie nog nacht, hier al 's morgens vroeg. Nog even en jullie Daan zwemt met de Dolfijn in het water. Dit wordt vast genieten, voor hem en jullie. Fijn dat Koen het ook zo naar zijn zin heeft. En........heerlijk dat windje hé juist met die wind is het prima vertoeven.
Een hele fijne dag vandaag en ik kijk uit naar de eerste foto's.
Liefs, Margriet

Jolanda

Wat is het leuk om dit zo te lezen en wat een leuke foto's! Groeten aan iedereen en succes bij de dolfijnen!
Liefs, Jo

Guusje

Ik vind de foto's van Daan in het zwembad erg leuk ook de foto's van Koen. En ook de foto van Daan met zijn oma vind ik erg leuk.
Groetjes van Guusje

tooske

Wanneer mag je nu bij de dolfijnen zwemmen? Heel veel plezier!
van Tooske

nienke

Daan ik hoop dat je fijn met de dolfijnen mag zwemmen, stuur je daar ook een foto van?
Groetjes van Nienke

yanniek

Gelukkig dat je er bent, nu mag je bij de dolfijnen zwemmen.

Groetjes van Yanniek

Bram

Ik ben blij dat je een fijne reis in het vliegtuig hebt gehad!
Groetjes van Bram.

Gijs en Pieter

Vandaag vieren we feest want Gijs is jarig. Ik heb een nieuwe fiets gekregen.
Gijs vindt het mooie foto's en Pieter ziet dat Daan heel veel pret heeft!
Groetjes van Gijs en Pieter!

juf Simone

Wauw wat een mooie foto's! De rust straalt van jullie gezichten. De kinderen vonden de foto's prachtig en wachten vol spanning op de dolfijnen foto's!
Groetjes vanaf een wederom wit Terschelling!
Simone

Paulien

Hey lieverds
Fijn dat jullie er zijn.
Wat heerlijk om jullie in dat mooie weer te zien.
Geniet lekker van alles en daan laat die dolfijnen eens zien hoe goed je kunt zwemmen.
Dikke kussen van ons allemaal

Groep 6/7/8

Hoi Koen, en de rest natuurlijk,

Is het daar leuk? Ben je al bruin geworden? Hoe warm is het daar? Hier sneeuwt het nog steeds dus we zijn wel een beetje jaloers op jullie zwembadverhalen!
Heel veel plezier!
Jelle, Yara, Jasper, Chiel, Laurens, Mathijs, Jean-Jacques, Joep, Joris, Liam, Petra, Bent, Ariën, Annejet, Marike, Tim, Anouk, Jens, Laura, Nadia, Marleen, Lasse, Dorus, Wietse, Miro, Meester Bauke, Juf Barbara, en Juf Eke

Goke

Lieve allemaal!
Wat fijn, dat jullie goed zijn aangekomen! En nu al leuke foto's! Geweldig Koen, wat je allemaal al voor dieren hebt kunnen zien! Maak je wel foto's!!!!

En top Daan, hoe jij het hebt gedaan op reis!!

Ik ben benieuwd naar de belevenissen en volg jullie reis! Wat ik op de foto zag, had ik ook niet meer in de koffer gepast.....;-)

Veel liefs van Goke

Hilma

Dag schatten,

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn, super om de verhalen te lezen en de foto's te zien!
Ben heel benieuwd hoe het vandaag gaat bij de dolfijnen, heel veel plezier allemaal!

Dikke kus van Kyra, Toby, Holger en Hilma

hanneke

hoi koen en de rest is het leuk in curacao
jammer dat je niet op school bent maar het is daar
vast leuk maar hier sneeuwt het wel soms

van hanneke

Bram

doe de groetjes aan de dolfijnen
van Bram

Japke van Leunen

Hoi allemaal,

Wat fijn om te weten dat jullie goed zijn aangekomen, ik heb regelmatig aan jullie gedacht! Op internet konden we via schiphol.nl volgen of jullie opgestegen waren, wij hebben echter niets gezien over vertraging. Ik ben jaloers op, zo te zien, de heerlijke temperatuur daar, hier nog steeds koud, wit en "vies" weer!
Veel succes met de therapie en vooral genieten!

Japke

miro

he hoi die stoel waar janjacqes in gaat zitten dat wil ik ook wel en al vast gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koen
ik zal nog wel eens een berichje sturen doei