skylge-daan.reismee.nl

Mail

Wij krijgen diverse mailtjes van mensen maar het is tnt niet gelukt om een mail te beantwoorden. Het internet werkt nog niet zoals het zou moeten dus stuur ons maar geen post over de mail.

lidytuil

idd het mailen is moeilijk( hebben jullie ook zo'n konijn?) het versturen van berichten vanuit outlook gaat niet dus hou daar maar mee op. ( spreek uit eigen ervaring) vanuit hotmail wil het wel. Leuk om te horen dat het zooo tof is. leef met jullie mee en ben jarloers want het is hier koud! dus wees niet rauwig over de wind de temperatuur blijft lekker. De leguanen hadden wij ook in de tuin en hagedissen ( die al gezien Koen?) zijn die kleine en hebben soms blauwe pootjes en ook wel wat rood onder de kin. En er zijn hele mooie vogels die met knal geel en zwart en knal oranje met zwart erggg bijzonder allemaal. Heeft ze mn briefje nog gegeven? vast wel. zal met smart wachten op alle mooie verhalen xxx en niet teveel huilen, vooral GENIETEN!!!! lied

miro

oja en waar zit je precies want dan kan ik het opzoeken op google maps doei

laurens

hoi Koen! Ik ben heel erg jaloers op jou, ik wil ook wel eens die piepkikker en die leguaan zien! Vond Daan het leuk bij de dolfijnen? Juf zei al dat hij blij keek op de foto's, het zag er heel leuk uit. Heb je ook al grote schelpen gevonden? Nog veel plezier daar en ik schrijf nog wel een keer. Groetjes van Laurens

maaike

hee Daan,

zo te zien heb je het leuk met GiGi samen.
we houden je in de klas ook bij.
he Koen wat een gave beesten wou dat ik die in het echt kon zien.
genieten jullie maar lekker van de vakantie.

XXX jullie nicht(je) Maaike

Yolanda

De foto's zeggen genoeg, op en top genieten! Het ziet eruit alsof Daan nooit anders heeft gedaan. Blijf genieten!

Groetjes Yolanda