Vorderingen
Dag 2.
Daan loopt naar het platform alsof hij nooit anders gedaan heeft, echt ongelofelijk! Daan was niet te houden, hij wilde gelijk het water in.Hij hield zijn voeten voor Geegee's snuit en Geegee duwde hem het water door. Hij is op Geegee's buik gaan liggen en als in een bootje gingen ze door het water. Daan moest een stok vasthouden waar Geegee overheen sprong. Er werd een soort stok gegooid die Geegee dan weer terugbracht met haar snuit. Wij keken vol verwachting toe of Daan de stok ook zou gooien en ...ja hij gooide'm zo het water in! De tweede keer gooide hij de stok tegen de stagaire maar toch... hij gooide. En dat is hartstikke goed! Daan volgt alleopdrachtjes keurig op.
Hij legt zijn hand op Maikes been en ze heeft al een kusje gekregen dus Daan heeft nu al 2 nieuwe vriendinnen, Geegee en Maike. Waar Maike nu mee bezig is zijn de 'ja' en 'nee'-kaarten. De nee-kaart is rood en de ja-kaart is groen.
Maike had zo'n klittenband-schijf waar je een balletje tegenaan kan gooien wat dan blijft plakken. Ze deed het een paar keer voor en Daan gooide zo het balletje naarde klittenband-schijf!!!!!!! Hij vond dit leuk en Maike hield de groene kaart met het balletje en de rode kaart voor hem. Iedere keer koos Daan de groene kaart. Ook als ze wisselde met de kaarten. Dit is heel gaaf want dat geeft Daan nog meer regie in keuzes maken. Daan moest het balletje ook zelf opruimen in de bak en ja hoor, dat was ook geen probleem. Al met al is iedereen erg enthousiast over Daan en Daan is enthousiast over wat er met hem gebeurd.Hij is vandaag gefilmt en er zijn foto's gemaakt maar de fotograaf had een pet op. Daan was dus wel afgeleid want hij keek niet meer naar Geegee om. Hij heeft een zwak voor petten maar dat wist Maike nog niet. We hebben dit nu wel aangegeven want er worden hier veel petten gedragen dus als Daan er is moeten alle petten af!
We zien al heel mooie dingen gebeuren, vooral in het maken van oogcontact en het aangeven waar Daan z'n voorkeur ligt en of hij door wil gaan of wil stoppen. Ook merkt Maike dat Daan heel vrij is in het water en dat hij nu al zo op z'n gemak is en dat hij zo open is.
Kortom het gaat hier geweldig, beter dan we ooit verwacht hadden. Op naar dag 3!
Groetjes van 2 apetrotse ouders!
Tot later!!
Wat ontzettend leuk om te lezen allemaal, het klinkt als één groot avontuur daarzo. Heerlijk ook om jullie zo zonnig te zien na het donkere Amsterdam met files tot aan de horizon.
Super dat er zoveel gebeurt bij en met Daan!!!!
Heel veel liefs voor jullie allemaal
Holger
Wauw wat een super positief verhaal! De trotsheid spat er vanaf. En terecht, want wat doet Daan het goed en wat een sprongen zeg!
Groetjes!
Wat gaat het allemaal goed zeg .
Ook zo leuk om alles te kunnen volgen.
Iedere ochtend voor school even foto's kijken alleen 1 klein probleem Niek loopt de hele dag Mama ik ook dolfijnen zwemmen.
Dikke kussen
Wat een mooie fotoos en wat een positieve berichten!
Ontroerend!
Dat Daan ook zo geniet en jullie ook...superrrrr.
We genieten mee!
Hoi Allemaal,
Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven,het gaat echt goed met daan,stoer mannetje hoor.Heb jij ook al zin om te zwemmen met de dolfijnen Koen???Denk het wel...anders bel je mij maar hoor,dan kom ik er gelijk aan,hihi.
Liefs van sil,wendela,marinda en aniek
Hoi hoi Alice ,Tommy en de anderen,
Wat heelijk om te horen dat het boven verwachting gaat met daan zijn vorderingen en nu krijgen jullie ook ideetjes mee om thuis ook te kunnen gebruiken van die ja en nee kaartjes dus.
Leuk om ook die foto's te zien dan ga wij ook mee in dat gevoel.
Een hele goede tijd werder.
Knuffel,
Blanche
wat leuk om te lezen dat het allemaal zo goed gaat. En vooral dat Daan er zo veel plezier in heeft. Ik zie al uit naar jullie volgende verhaal!
Wat een avontuur, en wat mooi om te zien dat hij zoveel leert. Wat een mooie foto's.
En wat fijn voor jullie allemaal dat hij het zo goed oppakt allemaal.
Leuk dat we jullie zo kunnen volgen en meegenieten!
Groetjes van arco femke lotte en anne
Hallo lieverds, wat een prachtige verhalen en schitterende foto's! Toen we de eerste plaatjes van Daan en Gigi zagen, had ik een dikke brok in mijn keel. Wat een wonderbaarlijke interactie tussen mens en dier. We zijn toch meer met elkaar verbonden dan we over het algemeen denken. Wat een ervaring voor jullie allemaal en wij mogen duizenden kilometers verderop meegenieten! Heel veel liefs uit Groningen,
Frauke & Kees
hoi Koen
heb jij ook al gezwomen met de dolfijnen?
heb je ook al andere dieren gezien?
veel plezier
en groetjes:chiel
doei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat goed om zulke goede berichten te lezen en te horen dat jullie allemaal zo genieten.
Ineens is de sneeuw hier wel heel koud als we zulke zonnige foto's zien.
De mooie foto's van Daan en Gigi zijn roerend om te zien.
liefs en groetjes
Annejet en Jetty
hallo allemaal,
Wat een leuke verrassing om zo toch mee te kunnen genieten! chiel vertelt elke dag uit school wel iets over koen, over de leguaan en dat ze een berichtje hadden achtergelaten met zn allen. (natuurlijk begreep moeders er weer niks van en later werd me duidelijk gemaakt door chiel dat je mee kon kijken en een berichtje kon sturen, nou gelijk aan de slag)
de techniek staat voor niets!
we wensen jullie heel veel plezier met de dolfijnen en zeker ook met elkaar, dit is wel heel bijzonder om dit met elkaar zo mee te maken.
Dit vergeten de jongens zeker nooit meer leuk hoor de broers op avontuur!
geniet zelf ook lekker van al het bijzondere met elkaar en ik leef ontzettend met jullie mee.
Groetjes miryam inge en chiel
Hoi koen heb jij ook al gezwomen met dolfijnen.
Hoe warm is het daar eigenlijk?
hoe ging het in het vliegtuig?
gaat het goed met daan met het zwemmen met de dolfijnen?
groetjes annejet
groetjes aan de hele familie
Hoi Koen hoe ging het in het vliegtuig?
Heb je al gezwommen met dolfijnen?
De foto`s zien er leuk uit.
ik hoop ook dat het dat ook is.
groeten jelle
en groeten aan de familie
hoi koen daan en de anderen ik wens koen een heel fijne verjaardag en ik had ook al op de foto's dat daar op een dolfijn zat! leuk! ik hoop voor jullie dat het leuk was in het vliegtuig en chiel volgensmij of iemand anders zei dat je snel terug moest komen ze missen jullie!!!!!
groeten ariën
Het is erg leuk om elke keer weer iets te zien en te lezen over jullie bevindingen.
Ik heb al wat foto's uitgeprint voor het "briefposten"en natuurlijk de rode en groene kaarten.Hi hi helemaal leuk lekker genieten daar en tot over een dikke week .
Groetjes Judith