Wederom een topdag!
Hallo allemaal!
Het wordt misschien een beetje saai maar Daan heeft zich ook vandaag weer van zijn beste kant laten zien!
In het eerste half uur voordat Daan naar Geegee gaat is Maike ook bezig met de groene en rode ja en nee kaart. Daan leert zo heel goed keuzes maken. Hij koos een staaf met muziek ipv een stapel ringen die hij op elkaar moest doen. Ook als Maike rood en groen wisselde koos hij voor de staaf met muziek. Eigenlijkzijn deze kaartennu de rode draad van de therapie ook als Daan bij Geegee is. Daan kiest echt en dat is heel mooi om te zien. En dat maakt de communicatie makkelijker, wijbegrijpen Daan beter, voor hem wordt duidelijker wat er van hem verwacht wordt en hij krijgt zelf meer de regie in bepaalde dingen. Niet alleen in spel maar ook in alledaagse handelingen thuis. Daan is vandaag op een bodybord door Geegee door het water geduwd, dit ging met een gigantische vaart! Daan kwam vlak langs ons heen gesjeest met een big smile op zijn gezicht!
Vandaag hebben Tom, Koen en ikde workshop 'Wat je altijd al wilde weten over de dolfijnen'gevolgd. Erg interessant. Voor Koen heb ik het vertaald want we zijn de enige Nederlanders dus het was in het Duits.
Vrijdag gaan Tom en ik een workshop 'sensorische Intergratie' volgen en daar hebben we al positieve berichten over gehoord.
Dit was wederom een prachtdag en als Daan nou helemaal af was na zo'n middag maarnee hoor, hij loopt het hele park door en bruist van de energie. Echt top! Dit geeft iedereen energie. Koen geniet ook met volle teugen. Hij is helemaal in z'n element met alles wat hij beleefd. De mensen hier zijn heel relaxed en gek op kinderen. Eigenlijk is alles perfect. (behalve het internet want dat hadden we pas tegen de avond, maar ook dat kwam goed)
Tot een volgend bericht!
Fijn dat het kaartensysteem echt al zo goed lijkt te werken met Daan! Wat een super-middel in de communicatie zal dat gaan zijn. Ik ben ontzettend blij voor jullie, dat pakt niemand jullie meer af.
En wat een stralend koppie zie ik daar door het water glijden met de wind in zijn haartjes. Prachtig om te zien.
Koen, wat maak jij veel mee zeg! Wat een verhalen, je kunt er bijna een boek over schrijven!
Groetjes van ons!
Hallo Koen en de rest.
Liam vraagt: Heb je al wilde dolfijnen gezien?
Joep en Anouk vragen: Waarom wil je misschien niet met dolfijnen zwemmen?
Joris vraagt: Slaap je wel lekker daar terwijl het zo warm is?
Bent vraagt: Is het eten daar lekker en wat eet je dan?
Laurens vraagt: Kom je wel in slaap met die piep-kikker?
Petra vraagt: Vind je dat je broertje het goed doet?
Anouk: Heb je al cocosmelk gedronken?
Wietse vraagt: Wat doe je allemaal op een dag?
Chiel: Hebben ze er ook quads?
Joep: Hoeveel leguanen heb je al gezien?
Bent: Heeft Daan het naar zijn zin?
Groeten van ons:D
Hoi Daan en Koen,
Wij hebben in de klas ook even op jullie site gekeken.
Wat een mooie foto's zeg!!!
Sophia, Hanneke, Linde en de rest van de klas zijn wel jaloers hoor. Hier is het nog koud nog even en dan kunnen we met pinguins sleeën. Ook leuk maar we zwemmen liever met jouw dolfijnen, Daan.
Groetjes van de hele klas en nog een dol-fijn plezier daar.
Wij kijken af en toe mee en als juf Sjoukje de loterij wint komen we ook even langs.
Het ziet er geweldig uit en het klinkt erg positief, deze ontwikkelingen met Daan. En dat hij zo "speedy"gaat met Geegee!! Geweldige foto's!!
Fijn, dat jullie het allemaal zo heerlijk hebben!!! Lekker weertje....hmmmm
En Koen, wat een mooie dieren heb je al gezien!! En de workshop over dolfijnen meegmaakt! Top hoor!!
Het wordt wel een beetje saai hoor.....hahaha, tuurlijk niet. Ik geniet erg met jullie mee van deze avonturen!
Veel liefs en Koen.... nog een paar nachtjes....en dan...hiephiep,
Goke
Saai....echt niet. Ik kijk uit naar jullie avonturen! Prachtige foto´s van Daan en Gigi. Ik mis alleen Alice op de foto´s!!!!
Leuk om ook de verhalen van Koen te lezen. Vooral de tip om niet in een zeekomkommer te knijpen vond ik erg leerzaam. Wist ik dat maar voordat ik naar Thailand ging!
Mooi dat Daan de communicatie met de kaarten zo goed oppakt.
Groetjes.....
Hallo allemaal,
Wat ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken!
Fijn dat alles goed gaat met Daan.
Ook erg leuk om de verhalen van Koen te lezen, fijn dat hij zich ook prima vermaakt!
Jullie nog heel veel plezier en ik kijk uit naar jullie volgende avonturen!
Groetjes Annemarie
Klasien heeft gelijk, het viel mij ook al op: We willen Alice op de foto zien! Met zonnige, flodderige jurkjes en de wind in haar haren!!
Het is hier fris, weinig of geen sneeuw meer over. Rigtje en ik zijn vanochtend naar babymassage geweest, lekker hoor zo'n vet glibberig meisje haha.
Leuk om zo met jullie mee te leven, laat je even weten als je bijna door je fotoruimte heen bent?
Dikke tút!
Kom maar op met die foto's van Alice!!
Het is echt super om het allemaal mee te beleven zo, hoeveel foto's hebben jullie al gemaakt nu?
Gaaf die workshops en een leuke manier om je Duits weer een beetje op te halen, ha, ha!
Succes en liefs, Hilma
Hoi allemaal,
Wat gaat alles voorspoedig jongens.
"s morgens onder het ontbijt starten we altijd even alvast de computer op voor dat er naar school gegaan wordt. Benieuwd of er weer leuke nieuwe foto's en verhalen bij staan. Maar Tommy of Koen moeten inderdaad Alice even spotten hoor.
We weten bijna niet meer hoe je er uit ziet. haha.
Morgen vroeg laten we ons verrassen Alice!
Veel plezier nog met z''n allen en geniet ervan.
Volgens mij krijgen jullie zo langzamerhand een dagtaak aan het bijhouden van deze site en de vragen te beantwoorden.
Dikke knuffel voor Daan en Koen.
groetjes van allen, Miranda
Ha, wat zie ik daar.....Alice aan het zwemmen! Daar ga ik natuurlijk gelijk misbruik van makn als jullie weer thuis zijn. Nee hoor, grapje.
Mensen wat genieten jullie daar toch, geweldig. Met dat ventje gaat het zo super. Zo mooi om die foto's te zien. Ik geniet er iedere dag van.
Hopelijk morgen weer zo'n prachtige dag.
Groet, Adrienne