Een dag om nooit te vergeten!
Ten eerste omdat onze Koen vandaag 10 geworden is en dat op een heel bijzondere plek en omdat Tom, Alice en Koen vandaag met die lieve Geegee gezwommen hebben.Een mooier cadeau kan je toch niet wensen!Koen wil iedereen die cadeautjes en lieve kaarten meegegeven heeft heel erg bedanken!
Wat een ervaring vandaag, het is echt ontroerend. Geegee straalt zo'n rust uit, dat neem je vanzelf over. Dateen grote dolfijn zo'n contact met mensen kan hebben en dathet ookecht zo 'binnenkomt' bij ons vind ik heel speciaal.Ze treft je recht in 't hart.
Koen zei vol ontzag:'En dat mag Daan elke dag!' Daan is vandaag in de rust maar dat heeft hij ook echt nodig want hij heeft vanmiddag al geslapen. Ook gisteren was Daan flink vermoeid. Hij is echt toe aan twee dagen helemaal niets. En dan maandag weer fris er tegenaan.
Het kiezen met Daan gaat heel goed met de groene en rode kaart. Dit kunnen we later uitbreiden met foto's tonen van de voorwerpen ipv de voorwerpen zelf, dan wordt het al wat moeilijker en als dat goed gaat kunnen we over op picto's. Maar alles op z'n tijd. Dit is al heel gaaf en heel knap van Daan!
Koen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zo'n verjaardag willen we allemaal wel, heerlijk!
Mooi dat het zo goed gaat met het kiezen van Daan. Maar lekker genieten van het weekend en maandag er weer volop tegenaan.
Groetjes Yolanda
nog gefeliciteerd met je verjaardag
het is vast heel erg leuk
het is daar lekker warm
en doe de groeten aan daan
en jemoeder en ook je vader
groeten renate
Hoi Koen
Nog gefeliciteerd met je verjaardag, leuke foto's!
Heb je veel leuke cadeautjes gekregen.
Ik heb gisteren gewonnen met hocky 5-0, ik heb twee goals gemaakt.
Ik vind het heel cool al die foto's.
Nog heel veel plezier op curacaou.
groeten Job
Lieve Koen,
Wat dom van mij gisteren te vergeten je te feliciteren , maar als nog gefeliciteerd met je 10 verjaardag , wat een ervaring he. Dit is wel een speciaal verjaardags cadeautje.
Vandaag wens ik jullie een hele fijne rustdag met z'n allen dikke zoen, Blanche
Hoi Tom ,Alice, Koen en Daan!
ik ben weer op ons koude eiland en weet precies waar jullie het over hebben!!Fantastisch wat jullie allemaal beleven en wat is Daan verrassend !! Heerlijk om te zien dat hij dit zo in zich heeft en dat dat op deze warme liefdevolle manier eruit komt. !
veel plezier en vooral overal een heleboel van genieten!
Dominique en Klaas
Hallo lieve Koen,
een beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd met je 10de verjaardag!!! En wat heb jij een prachtige verjaardag gehad als we de foto's zo bekijken. Waar komen toch al die mooie slingers vandaan, hadden mama & papa die stiekem in de koffer verstopt?
En dan het superkado: zwemmen met de dolfijnen! Wat goed, dat je dat toch maar mooi gedaan hebt! En wat leuk dat je beschreven hebt, hoe een dolfijn aanvoelt. Nu willen we natuurlijk ook allemaal een dolfijn aaien. En jij dan nog zoenen met een dolfijnendame, zeg!
Nou, nog een hele fijne week voor jullie allemaal, dikke knuffel!
Groetjes van Frauke, Kees & Jannick
Pootje van Rana