De belevenissen van Koen
Hoi!
Vandaag ben ik gaan snorkelen met Steffie van het CDTC. Ik heb heel veel vissen gezien. Er waren veel grote roggen en ik kon de haaien in het haaienbad heel goed zien. Ik heb deze week al vaak gesnorkeld met m'n vader en ik heb veel verschillende vissen gezien, vooral bij de rotsen. Morgen loop ik een middag mee met de dolfijntrainers.

Ik wil hier wel nog langer blijven maar ja... maandag moet ik weer naar school. Dan kan ik de verhalen in het echt vertellen. We hoorden dat de sneeuw bij jullie weg is maar dat het wel weer gaat vriezen?

Groetjes van Koen
Hallo, ich finde es toll das es Daan gut geht
Kersting Michael
Bundeswehr Münster
Koen wat leuk dat je het daar zo naar je zin hebt! En wat knap dat je zoveel snorkelt. Het lijkt ons ook erg mooi onder water.
De sneeuw is weer terug hoor, dus maak je borst maar nat bij thuiskomst en zet je muts maar weer op!
Groetjes!
Wat een belevenissen allemaal.Ik snap best dat je daar nog wel langer zou willen blijven.Wat is het daar mooi zeg,en lekker weer.Hier is het inderdaad weer koud en het sneeuwt gewoon weer,niks aan.Lig liever in de zon.Dus geniet nog maar van het mooie weer.Ik ga een sneeuwpop maken...hihi.
Groetjes aan de rest van de familie.
Liefs wendela
Hoi Koen,
wat leuk dat je hebt leren snorkelen! Ik hoop, dat de onderwaterfoto's gelukt zijn. Ik ben heel benieuwd. Wat een andere wereld, hè, je vergeet alles om je heen. En op zo'n oud schip wonen lijkt mij ook wel gaaf. In Groningen is weer sneeuw gevallen, Rana vindt het prachtig, maar ik vind fietsen wel lastig. Groetjes aan iedereen, ook van mijn ouders!
Jannick